De beste koop met collectieve inkoop 

Portret Jan OtterDuurzame energie voor buurt, wijk en Verenigingen van Eigenaren

Vindt u het weer ook zo guur? Het stormt, het is koud en buiten is het behoorlijk nat. Niet echt weer voor zonne-energie, zou u denken, in tegenstelling tot enkele weken geleden toen wij de Solar Flevo Tour organiseerden. Op een enkel dagje na hadden we mooie zonnige herfstdagen. Heerlijk weer voor onze tour langs Lelystad, Almere Buiten en Almere Centrum.

Nieuwsgierige mensen zochten ons op voor informatie over duurzame energie – zowel particulieren, bedrijven als Verenigingen van Eigenaren (VVE’s). Zover ik al niet overtuigd was, weet ik het nu zeker:

Duurzame energie leeft onder Flevolanders en in het bijzonder in Almere.

Zonnepanelen

Steeds meer mensen zien kansen in het opwekken van zonne-energie. Dankzij CGE (Collectieve Groene Energie) zijn zonnepanelen voor iedereen betaalbaar, zelfs zonder subsidie(!). Want dankzij onze mogelijkheid voor collectieve inkoop, koopt u bij ons de hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs!

Dus streeft u met uw buurt, wijk of bewonersgroep naar een duurzame omgeving? Bekijkt u dan de collectieve aanbieding voor zonnepanelen van CGE.

Windenergie

Maar denk ook eens aan windenergie. Met de RidgeBlade, de nokgenerator voor uw huis of bedrijf, realiseert u in combinatie met zonnepanelen nog sneller uw duurzame doelstellingen. Wij adviseren u natuurlijk graag. En CGE gaat nog een stapje verder.

Sinds kort hebben wij ook zonnecollectoren, wam-water boilers en hete lucht pompen in ons programma. De missie van CGE is om de CO2 uitstoot te helpen verminderen en om groene, duurzame energie tussen de oren bij mensen te krijgen. Hoe je het ook wendt of keert, langzaamaan nemen we afscheid van fossiele brandstoffen en maken we eindelijk gebruik van de bronnen die ons al sinds mensenheugenis vrij ter beschikking staan.

Vraag een voorlichtingsavond aan

Duizelt het u van de mogelijkheden? Lange discussies over de beste duurzame oplossing in uw groep? Vraag bij CGE een voorlichtingsavond en advies op maat aan voor de groep waarmee u samen wilt inkopen. Dat kan voor particulieren, VVE’s en bedrijven.

Mogen wij u binnenkort op z’n avond begroeten? Vul het contactformulier in of bel ons om een afspraak te maken.

CGE – Laat uw dak renderen