Accesoires

Opslag

Opslag zonne energie is de toekomst. Opslag maakt u geheel onafhankelijk van het net. Dit zal u in de toekomst meer kosten besparen. CG Energie is alvast voorbereid op deze toekomst en biedt verschillende opslag mogelijkheden aan.

Het systeem van de Toekomst.

Laadpalen

ICU laadpalen zijn geschikt voor en getest met iedere elektrische auto. Dit betekent dat u altijd thuis, op kantoor of in het openbare terrein zorgeloos kunt opladen met welk elektrisch voertuig dan ook.

Beschikt u over een electrisch voertuig. Zoals een auto, e-scooter of e-bike. Geef dit aan bij onze verkopers, en wij zullen het gebruik meetellen in de aanschaf van de zonnepanelen, zodat u het hoogste rendement uit de zon kunt halen!

Herschell langgolvige infraroodverwarming. Een stijlvolle, energie-efficiënte, duurzame elektrische verwarmingsoplossing met slimme bediening via een app.

Herschell een Duitse fabrikant is marktleider op het gebied van langgolvige Infraroodverwarming. Infrarood is net als zonnewarmte een stralingswarmte. Na inschakelen van de panelen worden wanden, vloeren, plafonds, meubels én andere objecten zoals de mens verwarmd. Als de muren enz. verwarmd zijn, gaan ze warmte afgeven. De lucht wordt dus later verwarmd. Er treedt geen luchtcirculatie op, waardoor er geen pollen, schimmels, bacteriën enz. door de lucht dwarrelen. Bovendien zijn de panelen energiezuinig. U vindt hier meer informatie over de werking van infrarood en het assortiment. Opslaan en verlaten

Verwarmingsplaat met opdruk

Ledverlichting

Elke besparing onder uw dak levert een besparing op uw dak.

Wist u dat LED verlichting, zichzelf terug verdient binnen 1,5 jaar!

Laat u adviseren tijdens de aanschaf van zonnepanelen

Wij leveren LED verlichting voor particulieren, MKB een VvE’s.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan naar de mogelijkheden!