036 5304941 info@cgenergie.nl

Accesoires

Opslag

Opslag zonne energie is de toekomst. Opslag maakt u geheel onafhankelijk van het net. Dit zal u in de toekomst meer kosten besparen. CG Energie is alvast voorbereid op deze toekomst en biedt verschillende opslag mogelijkheden aan.

Het systeem van de Toekomst.

Laadpalen

ICU laadpalen zijn geschikt voor en getest met iedere elektrische auto. Dit betekent dat u altijd thuis, op kantoor of in het openbare terrein zorgeloos kunt opladen met welk elektrisch voertuig dan ook.

Beschikt u over een electrisch voertuig. Zoals een auto, e-scooter of e-bike. Geef dit aan bij onze verkopers, en wij zullen het gebruik meetellen in de aanschaf van de zonnepanelen, zodat u het hoogste rendement uit de zon kunt halen!

Infrafoodverwarming

Infrarood is net als zonnewarmte een stralingswarmte. Na inschakelen van de panelen worden wanden, vloeren, plafonds, meubels én andere objecten zoals de mens verwarmd. Als de muren enz. verwarmd zijn, gaan ze warmte afgeven. De lucht wordt dus later verwarmd. Er treedt geen luchtcirculatie op, waardoor er geen pollen, schimmels, bacteriën enz. door de lucht dwarrelen. Bovendien zijn de panelen energiezuinig.

Verwarmingsplaat met opdruk

Is uw interesse gewekt? Vraag dan naar de mogelijkheden!