Portret Jan OtterVandaag is het zover: mijn eerst blog voor CGE, Collectieve Groene Energie.

Duurzame start

Ik ben Jan Otter, en ik heb CGE opgericht om mee te helpen de CO2 uitstoot te verminderen. In Nederland en de rest van de wereld, maar dus ook doodgewoon in Almere waar ik woon, staan we voor een gigantische klus om groene, duurzame energie tussen de oren bij mensen te krijgen. Langzaamaan gaan we afscheid nemen van fossiele brandstoffen.

Die brandstoffen noemen we in de volksmond grijze stroom. Bij de opwekking hiervan via verbranding komen gassen vrij, waaronder CO2. Deze schadelijke gassen zorgen voor een stijging van de temperatuur op aarde. Dat noemen we het broeikaseffect en dat kan verstrekkende gevolgen hebben voor mens en dier.

Willen we opwarming van de aarde voorkomen en ook onze kinderen en kleinkinderen een goede kwalitatieve leefomgeving bieden dan wordt het tijd dat we gaan veranderen in ons denken. We moeten met elkaar minder energie verbruiken en overstappen op duurzame energiebronnen zoals wind, water en zon, aardwarmte en biomassa. Het zijn bronnen die niet uitgeput raken, duurzaam dus.

CGE wil zich met name richten op zon en wind. Wij leveren kwalitatieve, hoogwaardige en duurzame producten. Afgestemd op de lokale en persoonlijke situatie en voor ieders budget. Omdat wij alle kennis onder één dak bij elkaar brengen, is voor iedereen het beste rendement haalbaar. Van advies, installatie en subsidieaanvraag, tot zelfmontage en nazorg via CGE Extra Service, u kunt bij ons terecht.

Zo bent u als klant verzekerd van een goed functionerend systeem, waarbij het opgegeven rendement ook echt voor de 25 jaar na installatie is gegarandeerd. In deze nog pionierende markt weet CGE zich geholpen door partners, leveranciers die klanttevredenheid, innovatie, deskundigheid, technische expertise en service hoog in het vaandel hebben staan. En bovendien een gezonde financiële basis hebben, zodat continuïteit is gegarandeerd.

CGE wil graag handen en voeten geven aan het versterken van de duurzame markt. Waar anderen stoppen, gaat CGE door! Wij zien de daken van Nederland dan ook als een bijzondere opdracht en missie. Een missie die we graag samen met u handen en voeten willen geven!