036 5304941 info@cgenergie.nl

Nieuws:

22 september 2018: Groentesoep Festival

CG Energie is deelnemer aan de 7e editie van het gratis ‘Groentesoep Festival’ met Creative Market, theater, dansoptredens, muziek, food en nog veel meer! Zaterdag 22 september ‘Globeplein, Almere Buiten’ van 08:00 tto 17:00 uur. Ons thema voor deze dag is ‘Samen met CG Energie naar een gasloze toekomst’ met een praktische dagaanbieding ‘Koken op slechts één elektriciteitsgroep’ Vraag ernaar!

30 juni 2018: Zonnige Zomertour

Kom zaterdag 30 juni van 09:30 tot 16:00 uur naar onze zonnige zomertour op de Praxis parkeerplaats (Almere-Stad). Onze experts staan u graag te woord. Thema’s Isolatie, Warmtepompen en Zonnepanelen. Klik hier voor de advertentie.

Actie: Tijdens de zomermaanden bieden wij u gratis isolatie-inspectie en energieadvies voor het verduurzamen van uw woning.

1 februari 2018: Ontvangst van de ‘Groene Speld’ Gemeente Almere

Als energieambassadeurs van gemeente Almere mochten wij de ‘Groene Speld’ uit handen van wethouder Herrema in ontvangst nemen. Dit in het kader van Growing Green Cities, het centrale thema tijdens de Floriade 2022 en ontwikkeling van de stad Almere. Growing Green Cities verwijst naar een beweging die het leven van stadsbewoners in alle opzichten duurzamer, gezonder en aantrekkelijker moet maken. Soms zijn de voorwaarden voor zo’n beter leven heel voor de hand liggend; zoals gezond eten en voldoende beweging. In andere gevallen zijn ze minder zichtbaar. Zo zijn sociale netwerken belangrijk voor het welzijn van mensen; een gezonde samenleving houdt rekening met iedereen. Growing Green Cities gaat dus niet alleen over duurzame technische toepassingen, zoals windenergie en zonnepanelen, maar ook over sociale en economische zaken. Meer weten klik hier

27 januari 2018: Themabijeenkomst ‘Energie Besparen doe je nu’

Bent u van plan om zonnepanelen aan te schaffen? Wilt u aan de slag met energie besparen? Benieuwd naar de mogelijkheden? Op zoek naar ervaringen van anderen of informatie krijgen van bedrijven en lokale energiecoöperaties? Kom zaterdag 27 januari a.s. van 13:00 – 15:00 uur naar de themabijeenkomst ‘Energie besparen doe je nu’ in de Duurzaamheidswinkel Lelystad (Stadhuisplein 51). Iedere bezoeker ontvangt een ‘gratis’ thermocard! Klik hier voor het hele programma.

18 januari 2018: Expertteam Zelfbouw – Gemeente Almere

Wat kost zelfbouw eigenlijk? Wat kun je bouwen met jouw budget? Welke mogelijkheden zijn er om je eigen energie op te wekken? Kan ik af van stadsverwarming of heb ik wel of geen gasaansluiting nodig? Op deze en andere vragen over zelfbouw vind je tijdens een Expertteam avond antwoord. Er zijn experts op het gebied van financiën, de woningmarkt, duurzaamheid, bouwkosten en het bouwproces om je van raad en advies te voorzien. Namens CG Energie zijn wij daar om al uw ‘duurzame energie’ vragen te beantwoorden! Wanneer? Klik hier

10 november 2017: Tiny Church in Almere?

Groen ondernemen gaat verder dan zon, wind en water. CG Energie heeft ook oog voor mens en maatschappij. Daarom hebben wij besloten om dit mooi project voor een deel te sponsoren en bij u onder de aandacht te brengen! Helpt, u mee? Klik hier

11 oktober 2017: Nieuw regeerakkoord 2017 en duurzame energie?

Wat betekent het nieuwe regeerakkoord 2017 voor u als burger voor nog aan te schaffen zonnepanelen of  reeds geïnstalleerde installaties. Nieuwsgierig? Klik dan op deze link!

4 september 2017: Presentatie Energie Ambassadeurs – Gem. Almere

Op maandagavond 4 september verzorgen wij een presentatie op maat over ‘duurzame energie. Speciaal voor de energie ambassadeurs van gemeente Almere en woningcorporatie Ymere. U vindt hier de link naar de presentatie.

17 juni 2017: Elk huis in Almere zijn eigen elektriciteit.

Wist u dat het mogelijk is om uw eigen leverancier van uw eigen elektriciteit te zijn? Wilt u ook uw eigen warmte produceren zodat u los bent van het gas of de stadsverwarming? Op 17 juni staat CG Energie en …lees meer

 Een deel van de door ons gerealiseerde projecten: