Installatie

Uitsluitend door gecertificeerde installateurs

Uitgebreid advies voor uw woning of bedrijf

CGE biedt een totaalconcept waarbij wij u uitgebreid, vrijblijvend adviseren over de diverse mogelijkheden. Zonder dat hier consequenties aan worden verbonden.
CGE werkt uitsluitend met partners die SEI zijn gecertificeerd, voldoende ervaring hebben en volgens de NEN1010 normering werken. Ze zijn in het bezit van de vereiste VCA documenten om veilig op uw dak te mogen werken en om veilig uw installatie op het elektriciteitsnetwerk van uw netwerkbeheerder aan te sluiten. Ze zijn lid van branche organisatie UNETO-VNI werken netjes, zijn betrouwbaar, houden rekening met uw huis en de wensen die u als klant heeft.

Samen willen we tot het beste resultaat komen om duurzame topkwaliteit te leveren waar wij met u geheel achter kunnen staan. We zijn niet op zoek om zoveel mogelijk te verkopen maar zijn op zoek naar de beste oplossing en mogelijkheden om het hoogste rendement uit uw systeem te halen.

Daarom bieden wij u naast de bestaande fabrieksgaranties ook nog 2 jaar volledige garantie op de montagewerkzaamheden van uw zonnestroominstallatie.

Kies uw dag van installatie

Mocht u overgaan tot aanschaf van een duurzaam energieproduct om uw eigen energie op te wekken dan stemmen wij de dag van installatie geheel op uw wensen af. Onze werktijden zijn van maandag tot vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur. Mocht het nodig zijn dan bieden wij de mogelijkheid om hier van af te wijken.

Wij installeren ook uw monitoring software

Al onze systemen worden werkend opgeleverd, aangemeld en geregistreerd. Waar de mogelijkheid is tot monitoring via een smartphone, tablet en/of computer zullen wij dit voor u installeren en uitleggen hoe u hiermee kunt werken. Zo kunt u elke dag bijhouden wat uw systeem heeft gepresteerd en wat het heeft opgeleverd voor uw portemonnee.

“Ik doe het liever zelf”

Ook handige klussers met installatie-ervaring bieden wij graag maatwerk. Als u graag zelf uw zonnepanelen monteert en aansluit op uw eigen dak om zo kosten te besparen, bieden wij u graag onze mogelijkheden aan. Vraag een persoonlijk gesprek aan voor advies en toelichting over onze doe-het-zelf mogelijkheden.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan naar de mogelijkheden!