Zonnepanelen

Particulieren & Vereniging van Eigenaren

Hoe snel kan ik mijn eigen zonne-energieinstallatie terug verdienen?

De terugverdientijd is afhankelijk van de persoonlijke situatie. CGE neemt alle onderstaande punten mee in de berekening.

 • Een xx aantal zonnepanelen      – geheel afgestemd op uw persoonlijke situatie en jaarafrekening van uw energie leverancier.
 • Een omvormer                            – afgestemd op uw situatie en het aantal panelen
 • Opdak bevestigingsmateriaal     – Nederlands fabrikaat, afhankelijk van uw situatie
 • Platdak bevestigingsmateriaal    – Nederlands fabrikaat, afhankelijk van uw situatie
 • Indak bevestigingsmateriaal       – Optioneel ter vervanging van dakpannen, geschikt bij bijv. renovatie
 • Kabels en connectoren               – alle TüV gecertificeerd
 • Installatie                                     – door gecertificeerde installateurs waarbij veilig werken centraal staat!

De meeste door CG Energie gecalculeerde zonnestroom systemen verdienen zich binnen 7 jaar terug!

Ja, ik heb interesse in een eigen zonne-energie-installatie. Vooraf wil ik graag inzicht in de kosten, opbrengsten en het rendement van een dergelijk systeem. Ik vraag nu geheel vrijblijvend een totaal offerte aan.

 

 

 

 

 

 

 

BTW-teruggaaf

Bij de aanschaf en installatie van zonnepanelen als particulier kan vaak een fors bedrag aan BTW teruggevraagd worden van de belastingdienst. Hieraan zijn wel wat spelregels verbonden. Zo kan minder BTW teruggevraagd worden bij het installeren van geïntegreerde zonnedakpannen. Heeft u een zogenaamde slimme meter? Dan is de aan te geven BTW anders. Ook is het belangrijk of u al een BTW-nummer hebt, bijvoorbeeld als u ZZP-er bent of een eenmanszaak hebt.

Wij willen graag in deze regelzaken met u meedenken om u geheel te ontzorgen. Vraag bij uw offerte-aanvraag meteen naar de mogelijkheden.

Kijk op rijksoverheid.nl voor meer informatie.

Gemeentelijke stimulerings regeling

Ook de lokale overheid (uw gemeente of provincie) werkt vaak met subsidies of speciale regelingen om duurzame energie bij de lokale bevolking te stimuleren. Vraag bij uw gemeente of provincie naar de mogelijkheden.

Voor Flevoland en Almere in het bijzonder staan wij u graag bij met onze ervaringskennis.

Uitgebreid advies voor uw woning, bedrijf of VvE

CGE biedt een totaalconcept waarbij wij u uitgebreid, gratis adviseren over de diverse mogelijkheden. Zonder dat hier consequenties aan worden verbonden.

CGE werkt uitsluitend met partners die SEI of Zonnekeur zijn gecertificeerd, voldoende ervaring hebben en volgens de NEN1010 normering werken. Ze zijn in het bezit van de vereiste VCA documenten om veilig op uw dak te mogen werken en om veilig uw installatie op het elektriciteitsnetwerk van uw netwerkbeheerder aan te sluiten. Ze zijn lid van branche organisatie UNETO-VNI werken netjes, zijn betrouwbaar, houden rekening met uw huis en de wensen die u als klant heeft.

Samen willen we tot het beste resultaat komen om duurzame topkwaliteit te leveren waar wij met u geheel achter kunnen staan. We zijn niet op zoek om zoveel mogelijk te verkopen maar zijn op zoek naar de beste oplossing en mogelijkheden om het hoogste rendement uit uw systeem te halen.

Daarom bieden wij u naast de bestaande fabrieksgaranties ook nog enkele jaren volledige garantie op de montagewerkzaamheden van uw zonnestroom installatie.

Offerteaanvraag

Vijf redenen om NU een offerte aan te vragen:

 • Wees niet langer een dief van uw portemonnee, begin vandaag met besparen.
 • U bent bij CG Energie in vertrouwde handen.
 • Altijd persoonlijk advies op maat.
 • Wij komen bij u op locatie langs voor een gratis schouwing
 • Met ons totaalconcept kunnen wij u alle rompslomp uit handen nemen
 • Help onze aarde te bewaren voor toekomstige generaties.

Stel het niet langer uit. Laat uw huis renderen!

Is uw interesse gewekt? Vraag dan naar de mogelijkheden!