Bedrijven

Alle expertise onder één dak

Daksystemen

Haal met de juiste materialen en fiscale mogelijkheden het hoogste rendement uit het dak van uw bedrijf. Wij hebben uitgebreide expertise in verschillende dakconstructies. Van pannendak tot leien dak en van staalplaat tot bitumen. En alles wat hier nog tussenin ligt. Voor elk dak zijn er andere mogelijkheden, vaak ook meerdere.

Stel ons al uw vragen hierover. Bel of mail ons vandaag nog!

Klik hier voor de brochure!

Van de laatste ontwikkelingen op de hoogte blijven? Schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.

SDE+ (Stimulering Duurzame Energieproductie)

Met de subsidieregeling SDE+ stimuleert het Ministerie van Economische Zaken de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Bedrijven en instellingen die hernieuwbare energie (gaan) produceren, kunnen gebruik maken van de SDE+.

CGE kan u hierover adviseren en dit hele traject uit handen nemen. Wij onderzoeken samen met u de mogelijkheden en stellen daarbij uw wensen centraal.

Geef uw wensen aan ons door en wij stellen voor u een volledige offerte op. Van totaaladvies tot financiële begeleiding, en van juiste productkeuze tot de installatie en oplevering van uw duurzame energievoorziening: Voor u alles onder één dak en tegen lage kosten.

Lokaal

Ook de lokale overheid (uw gemeente of provincie) werkt vaak met subsidies of speciale regelingen om duurzame energie bij de lokale bevolking te stimuleren. Vraag bij uw gemeente of provincie naar de mogelijkheden.

Voor Flevoland en Almere in het bijzonder staan wij u graag bij met onze ervaringskennis.

Uitgebreid advies voor uw woning of bedrijf

CGE biedt een totaalconcept waarbij wij u uitgebreid, vrijblijvend adviseren over de diverse mogelijkheden. Zonder dat hier consequenties aan worden verbonden.

CGE werkt uitsluitend met partners die SEI of Zonnekeur zijn gecertificeerd, voldoende ervaring hebben en volgens de NEN1010 normering werken. Ze zijn in het bezit van de vereiste VCA documenten om veilig op uw dak te mogen werken en om veilig uw installatie op het elektriciteitsnetwerk van uw netwerkbeheerder aan te sluiten. Ze zijn lid van branche organisatie UNETO-VNI werken netjes, zijn betrouwbaar, houden rekening met uw huis en de wensen die u als klant heeft.

Samen willen we tot het beste resultaat komen om duurzame topkwaliteit te leveren waar wij met u geheel achter kunnen staan. We zijn niet op zoek om zoveel mogelijk te verkopen maar zijn op zoek naar de beste oplossing en mogelijkheden om het hoogste rendement uit uw systeem te halen.

Daarom bieden wij u naast de bestaande fabrieksgaranties ook nog 2 jaar volledige garantie op de montagewerkzaamheden van uw zonnestroominstallatie.

Is uw interesse gewekt? Vraag dan naar de mogelijkheden!